1/12/11

TALK ! gaharu !

ASSALAMUALAIKUM

hah! aku nak habaq cikit pasal talk aku g pgi tdi....mesti sape2 baca entri nie pkir aku bajet rajin gler pergi talk 2 kan... MEMG TAK LAAA!!!!! ingt aku rajin benor ke g talk bagai.... semua part 7&8 WAJIB hadir ok!!!!! attendance compulsory !!!!

ayooo..kehidupan sebagai final year student sudah bermula! x ada life lngsung..lum bergelut ngan FYDP (final year design project) .... pitam2.. =_='

ok. berbalik citer talk tadi. FYI, talk nie psal pkok gaharu yg di komersialkan jadi smthing new la kot. pe yg aku baca kat buku yg dorng dok bagi dalam beg, die buat minyk wangi, teh, skin product n etc. rupa2 nya mcm2 leh wat kannnnnn.... kaya wooooo kalu jual kayu gaharu..berjuta2 la jugak..wow! aku nk jadi tauke kayu gaharu la...hahahah..xnk jadi engineer!

last talk 2, dorng ada lancarkan product gaharu nie..wah! ciap potong2 reben uuooollssss! nk jugak..hahahah*motif sangt*

jommmmm! sudah bersedia untuk menuju ke dewan annex!
*terserlah ketembaman pipi ku...




mata dah mcm magnet plak.so decided maen sodoku..hahahaha..abaikan hp nokia 2.. =)


yeah!!!!! itu dia!!!!!!!! prof ku halim !!!!!!


aku xtahu..pe motif aku tngkp pic nie..ahahaha

ok dah mls nk taip pnjang2..ada keje nak wat..esok ada present! =_='

pesanlilo: aku dpt part design distillation column..sape mahu tolong? :)



Waalaikumussalam.. :)

2 comments:

  1. pasneyh pasaran kayu gahru menaek la plak..haha

    ReplyDelete
  2. hehehe.. 2 la....mesti ramai yg jual....

    ReplyDelete